Happy birthday :)

Hej hej!! Idag Fyller Min kusin år tyvär så kan jag inte komma för jag är iväg :( för först nu dåå ska jag & mamma til stan & tyyp mini shoppa :) det är jalle fall kul men det hade jue vart roligt att komma på släckt festen meed men aja sen på kvällen så är vi bort bjudna & stannar väl jätte länge som vanlligt då :) aa så jag kan jue inte men jag var med henne igår så aa då firade jag henne & i helgen när jag köpte en present aja ......

                                              PUSS!!!SnyggaFilippa♥


Bästa Helgen

Heellu!! I helgen har jag haft det bäst för när jag kom från skolan så fixade jag miig & packade :) det är roligt aa fast..... aja  men jalle fall ...... sen  kom min kusin & hämtade mig :) ...eeh .... sen så åkte vi till bio aa & vi kollade på......Bröllops Fotografen ,... den var as bra :) aja men sen så sov jag över hos henne något jag jämt gör :) ahhaha .... XD sen så typ på morgonen så vaknade vi as tidigt :P hahah efter ett tag satte vi på oss Ansiktsmaskar det var as skönt :) aa sen gjorde vi i odning oss :) sen tog vi bussen in till stan sen tog vi bussen in till A6 & så gick vi däl lite & KÖPTE KLÄDER :) hahah .... aa sen typ åkte vi hem :) 
 

                                 Puss!!!SnyggaFilippa♥


Sämsta Dagen !! :(

Hej hej!! Idag har jga vart i skolan då :) men jag har inte haft det så bra för först så skulle jag åka till tandläk. aa ni vet det gick jalle fall bra , men aja sen när jag kom tillbks. så typ fick jag sitta själv i matsalen och äta det var jätte trist typ , aa och sen så hade vi matte & jag fick typ lite skäll :( men aja sen på rasten blev det bråk a :(                             PÖSS PÅ ER !!


SnyggaFilippa♥

RSS 2.0