MIN ÅLDER.

 Jag får frågor och funderingar varje dag över min ålder och ska jag vara ärlig?
Japp, egentligen tycker jag faktikst att det jobbigt för när man skriver med nån typ, så har man typ as kul och så sen när det kommer till ålden kan allt bara vända, fattar ni?
Bara för att jag var född 99 så betyder det inte att jag är värsta freaket som tror att hon är äldre än vad hon är, 
varför ska alltid åldern spela så stor roll? Alla typ ah häng inte med den, den är 99 och bla bla bla, man orkar inte höra ju, man kan ju aldrig döma en person förens man träffat den right?
ÅLDER ÄR BARA EN SIFFRA, sägs det och ja det är faktikst rätt bra sakt, för åldern "påverkar" inte hur man är, eller jo självklart gör den det men alla är ju liksom inte likadana, fattar ni?
Alltså, 99or betyder inte "vi är små töntar som var födda då" det betyder endast när man vad född och har inget med beteende och hur man är som person.
Jag har många gånger ljugit om min ålder eftersom att jag inte velat "mista" den jag snackat med, men asså nu ser jag ingen mening med det, det är liksom jobbigt att man ska behöva göra det.
Det är säker massor där ute som gör det men ah haha jag vet inte vart jag vill komma med detta, men jag bara känner hur jobbigt det är när ålder spelar så mycket roll, i vilket fall gör det det för mig eftersom att ALLA tror man är äldre.
DETTA ÄR BARA MIN ÅSIKT OM DETTA, ALLA HAR RÄTT ATT TYCKA VAD DOM VILL OCH DETTA TYCKER JAG!
puss på er.♥
 
FUCK THE AGE! 
ful efterbliven bild men vem orkar bry sig..

KOMMENTARER
Postat av: Linda♔

så bra sakt! grym brud som vågar stå upp för vad den står för! :D

2012-08-12 @ 19:09:38
Postat av: Elin.

SÅ SANT!
DET ÄR PRECIS SÅ JAG OCKSÅ TYCKER! :D

2012-08-12 @ 19:53:14
URL: http://elinpralin.bloggplatsen.se/
Postat av: Isabelle

Jag håller helt med!
Jag är född 98 och jag hatar att folk tror att alla är likadana. Dem flesta tycker att man är liten och omogen. Men ärligt dem flesta vuxna säger att jag ser äldre ut och är mogen för min ålder. Så jag tycker verkligen inte man ska döma efter åldern eller året man är född. Bra skrivet! Bra blogg btw! :)♥

2012-08-13 @ 13:46:49
URL: http://Isabellekaarlsson.blogg.se

KOMMENTERA♕

NAMN:
Kom ihåg mig!

E-POSTADRESS: (behövs ej)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback
RSS 2.0